Veel gestelde vragen - FAQ

 Hoe kan ik meespelen?
Iedereen met een PSN account in regio NL/BE kan gratis inschrijven en meespelen op gametowinprizes.

Zodra je hebt ingeschreven ontvang je van ons op het opgegeven e-mailadres een code die je eenmalig moet invullen op jouw PlayStation. Nadat je de code hebt ingevuld, klik je op de controle knop in de e-mail en wordt de code in jouw PSN profiel gecontroleerd door gametowinprizes. Zodra je gecontroleerd bent, mag de code weer weggehaald worden en kun je jezelf opgegeven voor alle prijzen op de website.

Wij doen dit om misbruik van PSN profielen en 'vals spelen' te voorkomen, wij weten dan zeker dat jij de rechtmatige eigenaar bent van het PSN profiel.
 Dit is nep, ik vertrouw dit niet!
Je mag er natuurlijk van denken wat je wilt, maar game to win prizes is zeker niet nep! Wij begrijpen dat er velen zijn die niet geloven dat dit echt kan, maar als je even verder kijkt is het eigenlijk heel eenvoudig hoe dit mogelijk is.

Game to win prizes is een platform wat bedacht is door de software ontwikkelaars bij Allscan. Jacques Herweijer, software ontwikkelaar en directeur van Allscan, is PlayStation fan en vind het jammer dat hier niets mee gedaan wordt door Sony en ontwikkelt dit daarom in zijn vrije tijd voor de PlayStation gamers in Nederland en België.

Sponsors van game to win prizes bieden prijzen aan de PSN leden die meedoen. In ruil voor de prijzen die zij geven, geven wij de sponsors de mogelijkheid om zichzelf onder de aandacht te brengen met hun producten en diensten bij alle spelers op game to win prizes.

Met jouw PSN ID bepalen we welke trofeeën je hebt behaald om zo te bepalen of je al kans maakt op de prijzen waarvoor je meespeelt. Er zijn ook mensen die denken dat wij het PSN account van je kunnen kapen, wees gerust! Dat kunnen en doen wij niet! Als je online games speelt zien alle andere spelers online jouw PSN ID toch ook al?

Wij vragen expres niet om wachtwoorden bij het inschrijven en je mag een willekeurig e-mail adres gebruiken bij het inschrijven op game to win prizes. Dit kan een ander e-mail adres zijn als wat je hebt gebruikt bij het aanmaken van jouw PSN account bij Sony, wij gebruiken jouw e-mail adres alleen om je op de hoogte te houden en in contact te komen mocht je een prijs gewonnen hebben. Game to win prizes is gewoon een leuke website voor gamers door gamers waar je door te gamen kans kunt maken op prijzen.

Mocht je toch nog twijfelen neem gerust contact op, of zoek ons maar op in Google!
 De validatiecode die ik moet invullen werkt niet
Na inschrijving krijg je van ons een code die je moet invullen op je PlayStation, zodat wij kunnen controleren dat het PSN ID wat je hebt opgegeven ook echt van jou is. Als je de code niet kunt invullen op je PlayStation en de melding krijgt "de informatie de u invoert bij info over mij kan niet worden gebruikt", neem dan even contact met ons op, dan maken wij een nieuwe code.
 Ik ben niet zo'n trophy hunter, is dit wel iets voor mij?
Game to win prizes is een website voor iedereen met een (NL/BE) PSN ID. Als jij wel eens trofeeën haalt op een PlayStation, kun je gerust meedoen. Voor de een zal het behalen van de doelen makkelijker zijn dan voor de ander. Maar wanneer je PlayStation Plus hebt en de maandelijkse games speelt, zul je zien dat het helemaal niet zo lastig is en je hebt er nog plezier in ook ;)

Je speelt nu toch al games en haalt nu ook al trophies. Als je meespeelt op gametowinprizes, maak je ook nog een kans op prijzen! De doelen zijn voor iedereen haalbaar, als je maar regelmatig en meerdere games speelt op een PlayStation.
 Ik heb na inschrijving geen e-mail ontvangen, wat moet ik nu doen?
Als je na inschrijven geen e-mail hebt ontvangen, kun je jezelf nog een keer inschrijven. Een opgegeven PSN ID wordt pas toegewezen aan een e-mail adres wanneer deze gevalideerd is met de code die je moet invullen op jouw PlayStation. Zolang je niet gevalideerd bent kun je jezelf opnieuw inschrijven met e.v.t. een ander e-mail adres om het nog een keer te proberen.

Controleer ook de spam map, het kan zijn dat de e-mails die wij versturen in de spam map terecht komen.
 Ik wil een ander e-mail adres gebruiken, wat moet ik nu doen?
Wanneer je jouw PSN ID gevalideerd hebt en meespeelt op gametowinprizes, sturen wij jou regelmatig e-mails op het e-mailadres wat je hebt gebruikt bij de inschrijving op gametowinprizes.

Mocht je jouw e-mail adres willen wijzigen, neem dan even contact met ons op en stuur jouw PSN ID mee. Dan passen wij jouw e-mail adres aan en moet je jouw PSN ID opnieuw valideren met de code in jouw PlayStation.
 Hoe kan ik controleren of ik goed aangemeld ben?
Je kunt altijd jouw PSN profiel op onze site controleren, navigeer naar jouw eigen profiel pagina vanaf onze homepage of gebruik het adres: http://nl.gametowinprizes.com/psn/[JOUW PSN ID]

Staat hier dat wij jou nog niet kennen, dan moet je jezelf nog inschrijven. Staat hier dat je nog niet gecontroleerd bent, dan moet je de instructies uit de e-mail nog opvolgen en doe je nog niet mee. Zodra alles goed staat en je mee kunt spelen, ontvang je een e-mail en kun je inschrijven op prijzen via de prijzen pagina of via jouw eigen profiel pagina op game to win prizes.
 Het aantal trofeeën op mijn profiel pagina klopt niet, hoe kan dat?
Controleer eerst of je alle trofeeën hebt gesynchroniseerd vanaf jouw PlayStation naar PSN.

De PSN profielen en trofeeën worden door ons systeem elke 8 uur automatisch opgehaald van Sony's PSN. En alleen PSN profielen die actief meespelen voor prijzen worden opgehaald. Je moet dus even geduld hebben.
 Ik heb alle trofeeën gehaald maar ben nog geen kansmaker, hoe kan dat?
Controleer eerst of je alle trofeeën hebt gesynchroniseerd vanaf jouw PlayStation naar PSN.

De PSN profielen en trofeeën worden door ons systeem elke 8 uur automatisch opgehaald van Sony's PSN. En alleen PSN profielen die actief meespelen voor prijzen worden opgehaald. Je ontvangt van ons altijd een e-mail wanneer je kansmaker bent of iets hebt gewonnen. Je moet dus even geduld hebben.
 Ik sta op 100% bij de prijs, maar ben nog geen kansmaker, hoe kan dat?
De PSN profielen en trofeeën worden door ons systeem elke 8 uur automatisch opgehaald van Sony's PSN, dat is ook het moment dat wij kansmakers bepalen voor de prijzen. Het kan zijn dat jouw aantallen al wel opgehaald zijn, maar dat de bepaling om kansmaker te worden nog niet is uitgevoerd, dan zul je op 100% staan. Je ontvangt van ons altijd een e-mail wanneer je kansmaker bent of iets hebt gewonnen. Je moet dus even geduld hebben.
 Ik heb alle trofeeën gehaald, heb ik nu een prijs gewonnen?
Zodra je het doel bij de prijs hebt gehaald wordt je kansmaker voor die prijs, je hebt dan nog niet gewonnen. Iedereen die het doel behaald bij een prijs wordt kansmaker op de prijs en aan het einde van de speelperiode wordt een winnaar gekozen uit alle kansmakers voor de prijs. Winnaars ontvangen van ons altijd een e-mail bericht waarmee zij de mogelijkheid hebben om hun prijs te claimen. Je kunt op jouw eigen profielpagina de prijs terugvinden onder het kopje "speelde eerder mee voor".

Je kunt altijd jouw PSN profiel op onze site controleren, navigeer naar jouw eigen profiel pagina vanaf onze homepage of gebruik het adres: http://nl.gametowinprizes.com/psn/[JOUW PSN ID]
 Hoe tellen jullie de aantallen als ik met meerdere prijzen meespeel?
De trofeeën die je haalt tellen mee voor alle prijzen waar je aan meespeelt en waarvan de speelperiode nog niet is verstreken. Speel je bijvoorbeeld mee voor 2 prijzen tegelijk en haal jij een trofee, dan telt deze mee voor beide prijzen!
 Waarom krijg ik een melding dat mijn voortgang niet gemeten kan worden?
Dit komt waarschijnlijk door de privacy instellingen op jouw PlayStation. Om mee te kunnen spelen op gametowinprizes is het noodzakelijk dat wij jouw trofeeën kunnen zien. Je hebt waarschijnlijk de publiek delen optie voor de trofeeën uitgezet, waardoor andere mensen jouw trofeeën niet kunnen zien.

Voor de PS4: http://manuals.playstation.net/document/nl/ps4/settings/privacy.html
"Selecteer [PlayStation™Network/Accountbeheer] > [Privacy-instellingen]. Ga naar het kopje [Je ervaring delen] en zet de optie [Trofeeën, Stel de spelers in die uw trofeeën kunnen zien. U kunt tevens voor elke game opgeven of trofeeën moeten worden weergegeven.] op [Publiek] zodat iedereen jouw behaalde trofeeën kan zien."
Zodra je deze settings hebt aangepast, is het noodzakelijk dat je nog 1 trophy haalt en dan alles synchroniseert naar PSN. Pas dan kunnen wij de voortgang meten en kun je meespelen voor de prijzen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op en stuur bij de vraag jouw PSN ID mee, dan kunnen wij het controleren.
 Hoe kunnen jullie al deze prijzen veroorloven?
Prijzen op gametowinprizes worden gesponsord door bedrijven ter promotie, maar ook de PSN leden die actief zijn op gametowinprizes kunnen prijzen sponsoren. Wil je ook prijzen sponsoren? Dat vinden wij en alle deelnemers natuurlijk erg leuk! Neem dan contact op voor meer informatie en mogelijkheden.
 Hoe kan ik inloggen op deze website?
Niet nodig, we hebben er bewust voor gekozen alles laagdrempelig te houden, zodat je niet nog een password hoeft te onthouden. Je schrijft jezelf in op de site, valideert jouw PSN ID met de code en kunt vervolgens inschrijven voor alle prijzen waar je voor mee wilt spelen.
 Kan iemand anders mijn PSN ID opgeven bij de prijzen?
Dat kan, maar alleen de PSN ID’s die gevalideerd zijn kunnen meespelen voor prijzen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand anders jouw PSN ID kaapt en in naam van jou prijzen gaat winnen.
 Ik heb een prijs gewonnen, mag ik nog meespelen voor nieuwe prijzen?
Jazeker! Eenmaal gevalideerd kun je onbeperkt meespelen voor prijzen. Ook als je al een keer eerder een prijs hebt gewonnen maak je nog net zo veel kans als de rest. Zolang je mee speelt voor de prijzen en de trofeeën haalt, maak je kans!
 Wanneer komen er nieuwe prijzen?
Prijzen worden gesponsord, wij kunnen dan ook geen voorspellingen doen wanneer iemand besluit te sponsoren. Houd de site in de gaten, kom regelmatig terug of volg ons op social media om op de hoogte te blijven van nieuwe prijzen en winnaars.
 Hebben jullie nog meer plannen voor gametowinprizes?
Jazeker! Gametowinprizes is voor ons een 'hobby' project, gemaakt door gamers voor gamers. En door de overweldigende positieve reacties zijn wij zeker nog niet van plan te stoppen!

We hebben vele en ambitieuze plannen, maar het is (op dit moment) een hobby project. Dus heb geduld en geef ons de tijd die het nodig heeft. Wij maken dit in onze vrije tijd omdat wij het leuk vinden en dat moet het natuurlijk wel blijven ;)

Mocht je zelf leuke toevoegingen of ideeën hebben, horen wij die graag en kun je doorgeven via ons contact formulier.