Over gametowinprizes.com

Deze website is bedacht en ontwikkeld op initiatief van JaHe (Jacques Herweijer) en WJayW. Software ontwikkelaar, PlayStation fan en gamer. Wij vroegen ons af waarom we eigenlijk al die trofeeën halen? Leuk, al die digitaal behaalde prestaties en trofeeën, maar wat kun je er nou eigenlijk mee behalve vergelijken en kijken hoe ver je bent? Na wat research en development om informatie uit PSN te halen en inspiratie van anderen die bezig zijn om meer te doen om PSN, is gametowinprizes.com geboren. Game to win prizes is een gratis website voor PSN gamers, waar iedereen die meespeelt in principe evenveel kans maakt om iets te winnen, zolang je maar trofeeën haalt!


Speel PlayStation games, behaal trofeeën en maak kans op prijzen!


Hoe werkt het?

  1. Je schrijft jezelf eenmalig in met jouw PSN ID op gametowinprizes.com
  2. We controleren of de opgegeven PSN ID echt van jou is. Hiervoor ontvang je van ons instructies na het inschrijven.
  3. Vul jouw PSN ID in bij een van de beschikbare prijzen waarvoor je wilt gaan spelen.
  4. Behaal de gevraagde trofeeën om kans te maken en misschien zelfs de prijs te winnen.

Alle deelnemers die aan het einde van de speelperiode het doel behaald hebben, maken kans om de prijs te winnen. De winnaar wordt volledig automatisch en willekeurig gekozen uit de lijst van kansmakers. Je ontvangt van ons op bepaalde momenten e-mails en je kunt op de hoogte blijven van de laatste prijzen via social media. Kom regelmatig terug op de website, bij de prijzen kun je zien of je al kansmaker bent en hoeveel kans je maakt om die prijs ook echt te winnen.

Wie kan er meedoen?

Iedereen met een Sony entertainment netwerk profiel (PSN ID) en geldig e-mail adres kan zichzelf gratis inschrijven op de website (momenteel exclusief voor Nederlandse en Belgische PSN leden). Om jezelf in te schrijven hebben wij ook wat aanvullende gegevens van jou nodig.

  • PSN ID, om te bepalen welke trofeeën je hebt behaald en of je genomineerd bent als winnaar voor een prijs
  • E-mail adres, om jou te kunnen identificeren en op de hoogte te kunnen houden van nieuwe prijzen, winnaars en andere correspondentie
  • Geboortedatum, omdat er ook prijzen zijn die alleen voor een bepaalde leeftijdsgroep gelden
  • Geslacht, zodat wij eventueel gerichte prijzen kunnen aanbieden en statistieken kunnen weergeven op de site
  • Provincie, zodat wij eventueel gerichte prijzen kunnen aanbieden en statistieken kunnen weergeven op de site

Wat kost meedoen?

De tijd om naar de website te gaan, jezelf in te schrijven en regelmatig terug te komen om in te schrijven op nieuwe prijzen. Meespelen is gratis met een PSN ID! Je moet gamen en trofeeën behalen om kans te maken op de prijs. Wij geven adverteerders de mogelijkheid om advertenties te tonen en zelf prijzen aan te bieden op onze website.

Geldigheid van trofeeën en prijzen

Alleen trofeeën die je behaalt tijdens de speelperiode van een prijs tellen mee voor die prijs. Je kunt met meerdere prijzen tegelijk meedoen. Als je bijvoorbeeld met 2 prijzen tegelijk meespeelt waarvan de speelperiode overlapt, telt een behaalde trofee voor beide prijzen mee gedurende die periode. trofeeën die behaald zijn buiten de speelperiode van de prijs tellen niet mee voor die prijs, het is voor het meten van de voortgang belangrijk dat je jouw trofeeën regelmatig synchroniseert met PSN!

Prijzen en inschrijven

Elke prijs heeft een inschrijfperiode

Binnen deze periode kan iedereen met een gevalideerd PSN ID op gametowinprizes.com inschrijven op de prijs. Een inschrijfperiode kan bijvoorbeeld starten op 1 januari en lopen tot 14 januari. Wanneer de inschrijfperiode is verstreken, worden er geen nieuwe inschrijvingen geaccepteerd. Deelnemers van de prijs ontvangen een bevestiging via e-mail.

Elke prijs heeft een doel

Deze doelen bestaan (voornamelijk) uit het behalen van een specifiek aantal trofeeën, een specifieke trofee of combinaties hiervan. Alle deelnemers die het doel behaald hebben binnen de speelperiode maken om de prijs te winnen. Een doel kan bijvoorbeeld zijn, behaal 10 bronzen trofeeën in willekeurige games en 2 zilveren trofeeën in willekeurige games of heel specifiek : behaal de trofee "Ik zie sterretjes: 25 sterren" in Gran Tursimo 6. Specifieke trofeeën kun je maar 1x behalen op jouw PSN account en tellen dus altijd mee, ook als je die trofee al voor aanvang van de speelperiode hebt behaald.

Elke prijs heeft een speelperiode

Binnen deze periode kan iedereen die zich heeft ingeschreven op de prijs meespelen om het doel te behalen. Behaal het (speciefieke)(aantal) trofeeën om genomineerd te worden als kansmaker van de prijs. Controleer tijdens de speelperiode jouw voortgang door bij de prijs jouw PSN ID in te vullen. Een speelperiode kan bijvoorbeeld starten op 15 januari en lopen tot 31 januari. Wanneer de speelperiode is verstreken, wordt de winnaar van de prijs AUTOMATISCH en volledig willekeurig geselecteerd. Wij nemen contact op met de winnaar via e-mail, waarna hij/zij de prijs kan claimen en krijgt de mogelijkheid zichzelf te vereeuwigen op onze winnaars pagina.

FAQ

Op onze website vindt je de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina. Staat jouw vraag er niet tussen of krijg je onvoldoende antwoord? Laat het ons weten!

Contact

Heb je een vraag, wil je in contact komen, prijzen sponsoren of adverteren? Maak dan A.U.B. gebruik van ons contact formulier.

Algemene voorwaarden

Deze website wordt aangeboden zolang dit mogelijk is. Wij kunnen en mogen op elk gewenst moment de website stoppen, PSN accounts afwijzen of inhoud aanpassen. Voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden